În armată, este foarte ușor pentru că urmează ordinele, știi

În armată, este foarte ușor pentru că urmează ordinele, știi

"Niciunul dintre site-urile web examinate nu a furnizat informații despre produsele care sunt ilegale, adulterate sau altfel nepermise vânzării," Grigorie a scris.

DMAA este comercializat ca stimulent natural în "produse promovate ca supliment pre-antrenament pentru creșterea puterii, energiei și puterii," A explicat Gregory.

O analiză chimică a DMAA publicată în Testarea și analiza drogurilor în iulie 2012 a arătat că ingredientul este în întregime sintetic. Gregory a menționat că produsele cu DMAA au fost implicate ca fiind cauza a peste 40 de evenimente adverse, inclusiv cel puțin două decese.

FDA a emis scrisori de avertizare către următorii producători de suplimente DMAA pe 27 aprilie 2012:

Suplimente exclusive MuscleMeds Nutrex Research USP Labs Fahrenheit Nutrition SEI Pharmaceuticals Muscle Warfare SNI iSatori Gaspari Nutrition

Scrisorile de avertizare "a indicat că produsele au fost considerate adulterate [și neaprobate] deoarece DMAA este considerat un nou ingredient alimentar," ceea ce impune producătorului să prezinte agenției documente care să demonstreze siguranța produsului lor, a explicat Gregory.

Substanța este "cunoscut pentru îngustarea vaselor de sânge și a arterelor," care poate provoca scurtarea respirației, infarctul miocardic sau alte evenimente cardiovasculare, a menționat FDA într-o declarație după avertisment.

Gregory a efectuat o căutare online la 17 mai 2012 pentru cele 16 produse vândute de producătorii menționați în scrisorile de avertizare. A căutat după numele produsului singur sau în combinație cu numele producătorului. De asemenea, el a revizuit site-ul producătorului.

Obiectivul principal a fost disponibilitatea suplimentului alimentar prin intermediul site-ului web al producătorului sau al altor vânzători online.

Toate cele 16 produse erau disponibile prin intermediul unui vânzător online, incluzând principalii comercianți cu amănuntul, cum ar fi General Nutrition Centers și Drugstore.com. Șase dintre produse ar putea fi comandate direct de pe site-ul web al producătorului.

Grigorie a menționat că scrisorile de avertizare erau a "pas în direcția corectă," dar că procesul de avertizare al FDA "ar putea face puțin sau nimic pentru a stopa riscul semnificativ pentru sănătatea publică pe care îl prezintă acest ingredient potențial periculos."

Dezvăluiri

Grigorie nu a declarat conflicte de interese.

Sursa primara

Arhivele Medicinii Interne

Referință sursă: Gregory PJ "Disponibilitatea suplimentelor DMAA în ciuda acțiunii administrate de S.U.A." Arch Intern Med 2012; DOI: 10.1001 / 2013.jamainternmed.724.

CHICAGO, 21 iunie – Asociația Medicală Americană a fost extrem de critică astăzi cu privire la publicitatea directă către consumatori a medicamentelor eliberate pe bază de rețetă, dar grupul de medici a încetat să susțină interzicerea reclamei.

La votul de astăzi, Camera delegaților AMA de elaborare a politicilor a respins mai multe propuneri care solicitau AMA să sprijine interzicerea publicității directe către consumatori sau să facă lobby pentru un control mai strict al anunțurilor.

În schimb, Casa AMA a predat problema controversată Consiliului său pentru Știință și Sănătate Publică, îndrumându-l să furnizeze un raport detaliat cu privire la această problemă la următoarea reuniune AMA din decembrie.

Într-o mărturie în timpul unei audieri care a luat în considerare propunerile publicitare, delegații au depășit elocvent avantajele și dezavantajele pletorei disfuncției erectile și a anunțurilor hiperactive ale vezicii urinare la televizor și în reviste.

Argumentând poziția industriei medicamentelor, Paul Antony, MD, director medical al cercetării farmaceutice și producătorilor din America (PhRMA) din Washington, a declarat comitetului că aproximativ 61 de milioane de vizite la cabinetele medicilor în 2005 ar putea fi urmărite la reclame de medicamente eliberate pe bază de rețetă. la televizor.

"Cu toate acestea, doar aproximativ 13% dintre pacienții care au căutat un anumit medicament din anunțul de televiziune au ajuns să primească medicamentul respectiv," Dr. Antony a spus, sugerând că medicii nu au fost copleșiți în mod covârșitor să scrie o foaie pentru produsul promovat.

Dar utilizarea televiziunii nu a stat bine la alții. Edwin Harvie Jr., M.D., delegat din Danville, Virginia, "Publicitatea directă către consumator nu este etică și este important să o declarăm ca atare," el a spus.

De la ultimul sondaj publicat, mai mult de jumătate – 56% – dintre respondenți au spus "Nu" la întrebare, "VA a fost greșită pentru a preveni asistentele medicale anesteziste de a practica independent?"

F. Perry Wilson, MD, detaliază defectele cu valorile P. Acum, MedPage Today întreabă:

CHICAGO, 12 octombrie – Două noi coduri de terminologie procedurală curentă (CPT) vor permite medicilor să raporteze serviciile specifice pe care le oferă pentru screening și consiliere a pacienților cu probleme de abuz de alcool sau droguri.

Noua evaluare și gestionare (E&Codurile M) – 99408 și 99409 – au fost publicate pe 8 octombrie și vor intra în vigoare la 1 ianuarie 2008. Deoarece reprezintă servicii distincte, acestea pot fi raportate în plus față de un E&Codul serviciului M.

Codurile 99408 și 99409 ar trebui utilizate pentru a raporta o sesiune de screening structurat, utilizând "chestionare de screening specifice, bazate pe dovezi, verbale, scrise sau electronice," și o scurtă intervenție care depășește o recomandare generală pentru a opri comportamentul.

Alegerea codului depinde de timpul petrecut cu pacientul. Codul 99408 trebuie utilizat pentru servicii care durează între 15 și 30 de minute, iar 99409 trebuie raportat pentru servicii care durează mai mult de 30 de minute.

Adăugarea noilor coduri a venit după o propunere a Biroului Casa Națională pentru Politica Națională de Control al Drogurilor pentru a încuraja îngrijirea celor aproximativ 22 de milioane de americani care abuzează sau sunt dependenți de droguri sau alcool.

"Aceste noi coduri vor permite medicilor să îi contacteze pe cei aflați în pericol – în timpul vizitei unui medic – și să le ofere servicii medicale adecvate," a spus Bertha K. Madras, dr., director adjunct al biroului de la Casa Albă.

"Screeningul și intervențiile scurte pot menține pacienții mai sănătoși, pot îmbunătăți măsurile de performanță ale medicilor și pot reduce costurile spitalului și ale asistenței medicale," ea a spus. "Implementat în mod corespunzător, screeningul și intervenția scurtă este cel mai transformator instrument de abuz de substanțe pentru medicină din ultimele decenii."

Centrele pentru serviciile Medicaid și Medicare au coduri pe care medicii le pot folosi pentru a raporta aceste servicii pentru pacienții cu Medicaid de la 1 ianuarie 2007. Nu se știe dacă aceste coduri vor fi abandonate acum că există coduri CPT pentru a acoperi aceleași servicii.

De asemenea, nu se știe dacă asigurătorii privați vor rambursa pentru noile coduri.

După ce a practicat medicina câțiva ani după rezidențiat, Vilas Saldanha, MD, s-a întors la școală – de data aceasta pentru a obține un master în administrarea afacerilor.

În acest MD

Urmează o transcriere a remarcilor sale:

Numele meu este Vilas Saldanha. Sunt chirurg chirurg ortopedic și chirurg de reconstrucție pentru adulți cu Texas Orthopedics, cu sediul în Austin, Texas.

Sunt tanar. Am fost în practică doar de aproximativ 6 ani. Ceea ce vă voi spune este că medicina se schimbă. Populația se extinde și nevoia de asistență medicală se extinde. Vor exista mai multe oportunități de nișă pentru care trebuie să țineți ochii deschiși.

Ce sfat pot oferi cuiva care se gândește la asta? Ei bine … și aceasta este pur și simplu o părere. Dar nu o faceți imediat după școala medicală sau imediat după antrenamentul chirurgical, deoarece aceasta va fi o altă piatră de temelie în sine. Trebuie să-l vrei cu adevărat și pentru mine, în acest moment, este un MBA executiv la UT. Notele tale nu contează. Vrei să fii acolo pentru că vrei să fii acolo. Vrei să înveți, deoarece vrei să folosești aceste informații în fiecare zi.

De exemplu, tot ce citeam înainte era fie legat de sport, fie era legat de chirurgia ortopediei. Dar acum mă găsesc culegând cărți aleatorii pe care nu le-aș lua niciodată în seamă și deschid Financial Times sau The Wall Street Journal și, de fapt, mă uit la aceste companii și spun: "Uau, este foarte interesant cum s-a întâmplat asta," sau acea fuziune s-a întâmplat. Doar adaugă o altă dimensiune. Dacă doriți acest lucru și doriți să urmăriți un nivel superior de educație și sunteți interesat de sinergiile dintre medicină, afaceri și colaborare … poate chiar o carieră alternativă, pentru că asta este un alt lucru.

De ce am vrut să fac o diplomă în afaceri? În calitate de chirurg ortotraumatic, calea de a ajunge acolo este cu adevărat să-ți faci cei 4 ani de școală medicală și apoi să faci 5 ani de rezidență în chirurgie ortopedică, apoi faci un an suplimentar de traume ortopedice doar pentru a obține acel tip de chirurgie cu energie ridicată experienţă.

După aceea, am făcut 4 ani în Forțele Aeriene ale Statelor Unite; M-am desfășurat de două ori. În armată, este foarte ușor, deoarece urmează ordinele, știi? "Du-te aici. Tratează această persoană," etc.

Când am ieșit în 2016, am avut un copil mic. Avea vreo 3 luni și apoi soția mea a vrut să meargă în Texas, așa că am ajuns în Austin. Chiar nu știam altceva decât să operez oameni și să am grijă de pacienți. Atunci rezultatul financiar este important. Nu urotrin aveam experiență citind situații financiare, să nu mai vorbim despre ceea ce era cu adevărat o structură generală.

Prima practică nu mi-a ieșit cu adevărat. Statistic, acest lucru este foarte frecvent, mai ales în linia mea de lucru în care oamenii schimbă practica în termen de 2 ani, iar a mea a fost în termen de 1 an. În acel moment a fost de fapt esențial pentru mine, într-adevăr, unde am spus, "Bine, sunt chirurgical până la gât și sunt …" un fel de fațetă pentru mine. Nu știam lucruri de bază despre afaceri și am vrut să învăț ceva, așa că acesta a fost impulsul pentru asta.

Cum pot echilibra acest lucru? Ei bine, este greu. Sincer, este foarte greu, deoarece chirurgia ortotraumatismului este destul de intensă. Nu știi ce vei obține de la o zi la alta și necesită o cantitate semnificativă de concentrare, atât o epuizare mentală, cât și fizică. Trebuie să schimbați viteza și apoi să faceți analiza situațiilor financiare pentru contabilitate … este greu.

Ceea ce fac este că în fiecare duminică îmi planific săptămâna și îmi acord blocuri de 90 de minute pentru a studia. Presupun că îmi va lua aproximativ 20 până la 25 de ore / săptămână de studiu și pur și simplu te potrivești când poți. În plus, încerc să o fac în timpul zilei între cazuri, citesc puțin aici sau acolo, dar reținerea mea nu a fost chiar bună.

カテゴリーblog