Din experiența mea profesională și din datele statice rezultate, pot spune că nu aș locui într-un loc care a fost un câmp de luptă, pe locul unui abator abandonat sau în clădirea unei foste măcelării.

Din experiența mea profesională și din datele statice rezultate, pot spune că nu aș locui într-un loc care a fost un câmp de luptă, pe locul unui abator abandonat sau în clădirea unei foste măcelării.

Din experiența mea profesională și din datele statice rezultate, pot spune că nu aș locui într-un loc care a fost un câmp de luptă, pe locul unui abator abandonat sau în clădirea unei foste măcelării. Am fost odată într-un apartament care fusese o practică stomatologică de generații și patul era exact locul unde se afla scaunul de tratament. Nici mie nu mi-ar plăcea să locuiesc acolo.

În carte, dați instrucțiuni despre modul în care fiecare dintre ei poate recunoaște efectele locurilor pentru ei înșiși. Cum funcționează asta? După cum sa menționat deja, prima impresie este foarte importantă. Dacă sunt în căutarea unui apartament sau a unui birou, este foarte important să observ ce persoane locuiesc sau lucrează deja în clădire. Sunt oameni sănătoși, fericiți, de succes?

Puteți citi și observa multe aspecte în ele. Nici cercetarea proprietarilor anteriori și a zonei înconjurătoare nu poate face rău. Dacă există o grădină, puteți vedea și ce plante cresc bine. Chiar și numele locurilor și străzilor au adesea o semnificație istorică pe care ar trebui să o cunoaștem.

O listă de animale și plante este atașată la lucrarea ei. Explicați despre ce este vorba? Lista provine de la Asociația Austriacă pentru Radiestezie Geobiologie. Este vorba despre radiația naturală a pământului – așa-numita radiație terestră. Animalele și plantele caută sau evită această radiație, ceea ce nu este bine pentru noi. Furnicile, de exemplu, își construiesc cuiburile acolo unde există o expunere mare la radiații. Pisicile caută întotdeauna această radiație. Acestea sunt caracteristici suplimentare de orientare a modului în care locurile ne afectează pe noi și organismul nostru.

Cum a apărut cartea? Am vrut să împărtășesc chemarea mea cu alții. Mai spun de ce – după moartea mamei mele – am început să mă ocup de efectul locurilor cu atât de detaliu. Ca istoric, mă interesează în mod firesc ceea ce este scris în scripturile antice și văd sarcina mea de istoric în a face din vechea cunoaștere utilizabilă din nou pentru vremurile noastre.

Efectul Topofilie: Cum ne afectează locurile

* Linkurile marcate cu un asterisc (*) sunt așa-numitele linkuri de afiliere. Dacă faceți clic pe un link afiliat și faceți cumpărături prin acest link, news.at primește un comision de la magazinul online sau furnizorul în cauză. Pentru tine prețul nu se schimbă.

Este fascinant să aflăm că evenimentele se întâmplă iar și iar în unele locuri și au un impact asupra prezentului. Nu pot spune de ce se întâmplă acest lucru. Acesta nu este domeniul meu de cercetare. Științele naturii ar trebui să rezolve acest lucru și mi-ar părea interesant dacă ar face acest lucru.ingrediente reduslim Cred că ar fi necesară o muncă interdisciplinară. Aș fi acolo imediat.

Declarațiile interlocutorilor noștri reflectă propriile lor opinii. News.at nu adoptă declarații făcute de interlocutorii săi în interviuri și discuții.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Ai depune un jurământ pentru asta

Loialitatea partenerului tău

jura? Și v-ați întrebat vreodată dacă persoana iubită își petrece de fapt lungile ore suplimentare în spatele biroului? Există testeri de loialitate pentru astfel de întrebări. Pamela Obermaier a încercat să fie o momeală pentru o cercetare de carte și a verificat cum reacționează bărbații. Ieri a fost la

TV Total este oaspete și îl are pe Stefan Raab

au relatat despre experiențele lor. Ea a mai spus pentru NEWS.AT despre reacții surprinzătoare, costuri și dacă bărbații angajează și testatori de loialitate.

Cum ți-a venit ideea de a acționa ca tester de loialitate? Autorul de succes Gabriele Hasmann („Böse Frauen-Buch”) a avut ideea de a scrie o carte despre testerii de loialitate și, în cursul acestui lucru, a venit la mine să mă ia la bord pentru acest proiect. Și apoi ne-a devenit rapid clar la prima întâlnire: Unul dintre noi ar fi trebuit să-l încercăm noi înșine, astfel încât, pe de o parte, să știm exact despre ce scriem și să putem empatiza mai bine cu momeli și, pe de altă parte, care ne-ar oferi un acces mai bun la agențiile de testare a loialității – și așa a fost!

Care a fost cea mai bizară experiență într-un test de loialitate? Ceea ce mi s-a părut destul de uimitor a fost un tip care a spus după despărțirea mea „Tu, dar ne putem întâlni în continuare în privat!” Chiar și aproape că am ratat cuvintele, chiar dacă nu eram doar supărat.

© Gerry Frank Autor și „tester de loialitate part-time” Pamela Obermaier

Au existat bărbați care te-au surprins într-un mod pozitiv? Cel mai pozitiv răspuns în ceea ce privește parteneriatul său a fost dat de un tânăr care a spus: “Din păcate am o prietenă!” M-am bucurat de coșul pe care mi l-a dat, dar m-am gândit că răspunsul ar fi fost și mai bun fără „din păcate” – dar probabil că a vrut doar să fie prietenos cu mine, ceea ce este văzut ca fiind foarte fermecător poate sa. Un adevărat gentleman nu ar întoarce niciodată o femeie pe care nu-i place deloc într-un mod dureros din motive de decență.

Ați fost expus ca tester de loialitate de „țintă”? Nu, asta nu s-a întâmplat. Ori am acționat suficient de bine sau nimeni nu se așteaptă la așa ceva – cel puțin până în acel moment în care ne-a citit cartea …

Cum funcționează un test de loialitate? Cred că după ce ne-ați citit cartea veți ști cât mai multe despre ea, pentru că am încercat să descriem toate abordările posibile. Principiul de bază este acela că alegeți o momeală pe care credeți că partenerul dvs. ar putea să o găsească atractivă și apoi discutați cu el unde și cum poate fi cel mai bine întâlnit potențialul înșelător, astfel încât să fie cât mai puțin vizibil posibil pare realist.

Cum reacționează femeile atunci când li se spune despre rezultatul testului? Alți testeri de loialitate ne-au spus lucruri foarte diferite despre aceasta – și am selectat, de asemenea, povești destul de diferite pentru cartea noastră, care sunt destinate să ilustreze întreaga gamă posibilă a acestui lucru: unele sunt – dacă rezultatul este negativ – foarte compuse și aproape de afaceri în reacția lor, alții se pot alătura Nu-ți păstra emoțiile în spatele muntelui și apoi așteaptă simpatie prietenoasă de la momeală. Testatorii de loialitate ar trebui să aibă deja capacitatea de a empatiza pentru a-și putea primi omologul sensibil în mod rezonabil într-un moment atât de rău. Dacă persoana testată a trecut, un număr mare de femei și-au arătat bucuria foarte deschis. Este probabil ca clienții să piardă o astfel de povară, încât nu vor să ascundă ușurarea. Și, bineînțeles, și un tester de loialitate este fericit!

Care sunt costurile? Dacă un test prin SMS sau e-mail pare suficient, trebuie să plătiți între 40 și 60 de euro. Cu telefonul devine mai complex și, prin urmare, mai scump: costă între 70 și 110 euro pentru agențiile de testare a loialității care au lucrat cu noi. Chat-ul pe internet este puțin mai scump, de la 140 la 160 de euro. Și de îndată ce momeala trebuie să apară personal, cheltuielile se ridică la 320-650 de euro – asta depinde exact de ce este convenit cu agenția de testare a loialității.

Credeți că testerii de loialitate de sex masculin ar funcționa la fel ca și cei de sex feminin? În mod deliberat, nu am inclus numai povești în carte în care o femeie și-a testat partenerul pentru a arăta exact acest lucru: funcționează invers exact în același mod! Agențiile de testare a loialității ne-au spus că este cu adevărat 50:50 când vine vorba de bărbați și femei suspecte care vor apoi să angajeze momeli.

Ce sfaturi aveți femeilor care nu sunt sigure dacă soțul lor este loial? Direct la testerul de loialitate sau există alte modalități? Aș sfătui un prieten care se apropie de mine crezând că partenerul ei ar putea să o înșele să vorbească deschis cu el. Dacă asta nu mai este posibil, în opinia mea câinele este oricum. Și, de asemenea, cred că majoritatea dintre noi avem o senzație intestinală foarte bună atunci când vine vorba de acest lucru: când sunteți cu adevărat aproape de cineva sau cel puțin ați fost, de obicei vă simțiți când se îndepărtează și / sau se implică cu altcineva . Probabil că nu este suficientă o conversație deschisă doar atunci când ești cu un bărbat despre care știi că a fost un philanderer în trecut și cu care ai văzut cât de bine poate minți, pentru că nu poți presupune că el este pentru tine spunand adevarul. Dar când angajezi un tester de loialitate, te poți întreba în același timp dacă vrei cu adevărat să rămâi cu această persoană …

Ce pot învăța cititorii din cartea ta și din experiențele tale? Sper destul de mult! Cred că cititorii pot învăța ceva despre ei înșiși – să se cunoască pe ei înșiși un pic mai bine despre conceptul lor de fidelitate și despre modul în care se apreciază despre infidelitate. De asemenea, oferim o imagine de ansamblu asupra „poveștii aventurii” și, sperăm, oferim un divertisment bun cu diferitele povești, deoarece acestea permit cititorului să participe la fiecare perspectivă: Există descrieri din punctul de vedere al momelilor, care din punctul de vedere al clientului și care din punctul de vedere al celor care ar fi trebuit sau ar fi trebuit condamnați de un tester de loialitate.

Ați angaja singur un tester de loialitate? Sincer să fiu, nu. În lumea mea, ar fi o încălcare gravă a încrederii în partenerul meu să-i setez un momeală. Dimpotrivă, dacă m-ar fi spionat sau m-ar fi monitorizat, ar fi trecut o limită cu mine. Dar este ușor să vorbești ca singur. Dar știu de la colega mea Gabriele Hasmann, de exemplu, că s-ar spiona mai întâi dacă ar fi suspectă: Dar nu răsfoiți telefonul mobil sau altceva, ci mai întâi puneți întrebări truc – împreună cu partenerul însuși și prietenii săi – și urmați-l dacă Întâlnirea pe care o are singur nu pare plauzibilă. Asta arată deja că toată lumea ar face față unei astfel de situații diferit!

© Goldegg Verlag

Mai multe despre momeală Co se găsește în „Afaceri – descoperiți testerii de loialitate” de Gabriele Hasmann și Pamela Obermaier, publicat de Goldegg Verlag, 20,60 EUR

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Majoritatea oamenilor o simt în clădiri sacre, pe vârful unui munte sau în mijlocul pădurii. Locurile au un efect asupra noastră. Dar, mai ales, cu greu le putem atribui. Ei ne influențează și pe al nostru

bunăstarea fizică și mentală

? Poate chiar soarta noastră? Cât de real este totul? Un istoric dă răspunsuri.

Despre Dr. Roberta Rio este istorică doctorandă. Este profesor invitat la universitățile din Bologna, Viena și Berlin, printre altele. A scris numeroase articole științifice și cărți. Nativul italian locuiește în Villach (Carintia) și Bavaria. Ea a prezentat metoda istorico-intuitivă cu care explorează efectul locurilor asupra oamenilor pentru prima dată în 2011, la o prelegere la Universitatea din Glasgow (Scoția). / ** / # acordion_box_669 input {display: none} # accordion_box_669 label {cursor: pointer; display: bloc; culoare de fundal: # e9e3e3; font-weight: bold; umplutură: 5px 10px; } # acordion_box_669 label: after {display: inline-block; dimensiunea fontului: 10 px; umplutură: 5 px; conținut: „\ 25B6”; } # acordion_box_669 intrare: bifat ~ etichetă: după {content: ‘\ 25BC’; } # accordion_box_669 .accordion_box_content {max-height: 0; overflow: ascuns; culoare de fundal: # e9e3e3; umplutură: 0 20px; box-sizing: border-box; tranziție: toate 0,5s; } # acordion_box_669 intrare: bifat ~ .accordion_box_content {max-height: 1000px; } # accordion_box_669 .accordion_box_content p {font-size: 15px; } # accordion_box_669 .accordion_box_content img {max-width: 100%; } / ** /

În numele orașelor, al companiilor de turism și al persoanelor private, doctorul în istorie investighează întrebări la care nu se poate (încă) răspunde științific. Ea cercetează istoria și efectul locurilor asupra locuitorilor lor. În noua ei carte „The Topophilia Effect”, ea și-a adunat concluziile și explică modul în care evenimentele istorice pot avea un impact și astăzi.

© lukas beck Roberta Rio colectează cunoștințele din antichitate și evul mediu în cartea sa

Căutați istoria clădirilor, apartamentelor sau terenurilor. Cum îți poți imagina exact asta? O parte din munca mea are loc la fața locului. Încep prin a inspecta proprietatea sau proprietatea. Vorbesc cu oamenii care locuiesc în zonă. Întreb despre diferiți proprietari anteriori. De asemenea, fac cercetări în arhivele orașului, comunității sau bisericii. Mă axez pe descoperirea tiparelor recurente.

Ce se înțelege exact prin asta? Când întâlnesc modele recurente, se creează date statistice pe care le transmit clientului meu. De exemplu: Dacă fiecare companie cu sediul acolo a avut probleme într-un singur loc, atunci există posibilitatea ca acest tipar să poată fi văzut și astăzi. Un alt exemplu pe care l-am întâlnit în timp ce făceam o treabă a fost o clădire rezidențială care a servit ca tribunal la secole. Asta înseamnă: oamenii obișnuiau să vină acolo să se certe. Toată lumea poate decide singură dacă clădirea este încă împovărată de această problemă. Cu toate acestea, văd faptul că există informații ca un avantaj.

În cartea dvs. scrieți că în cercetarea dvs. țineți cont de cunoștințe care au persistat adesea de mii de ani și care s-au pierdut doar în timpul nostru, când raționalitatea și trasabilitatea logică sunt primordiale.

カテゴリーblog