Anul trecut, am publicat o memorie intitulată Surviving Myself.

Anul trecut, am publicat o memorie intitulată Surviving Myself.

Nu mi s-a părut că ceea ce am supraviețuit a fost o afacere mare și că aș putea să îi inspir și pe alții și să îi ajut să se simtă mai puțin singuri. Acea epifanie m-a determinat să mă gândesc la vorbirea motivațională și am continuat să fac patru discuții TED. Anul trecut, am publicat o memorie intitulată Surviving Myself.

 În plus față de accident vascular cerebral, cartea a cronicizat un teribil accident de mașină pe care l-am supraviețuit când aveam 28 de ani și lupta mea cu anorexia când creșteam. [Nota editorului: Pentru mai multe despre recuperarea lui Pestonji de la anorexie și modul în care accidentul vascular cerebral a ajutat-o ​​să se vindece din traume, consultați videoclipul de mai sus.] Procesul de a scrie despre viața mea m-a învățat cu adevărat valoarea vulnerabilității. Timp de 20 de ani – prin tulburările mele de alimentație, accidentul meu și apoi accidentul vascular cerebral – ascunsesem cine eram cu adevărat, pentru că credeam că acele lucruri mă făceau să par slab.

  Când am decis să-mi împărtășesc luptele, mi-am dat seama că m-au făcut cine sunt. Viața noastră nu este o serie de momente perfecte. Tot ceea ce am trecut prin asta face ca fiecare persoană să fie specială și unică.

Vreau ca oamenii să știe că există atât de multă putere și putere pentru a te face vulnerabil. A fi vulnerabil mi-a permis să mă simt în sfârșit mândru de cine sunt. Îmi plac părțile mele imperfecte.

Mă gândesc la ele ca la insignele mele de onoare. Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și obțineți inspirație de zi cu zi pentru a vă trăi viața cea mai sănătoasă și fericită.

Lecția de autoacceptare pe care o puteți învăța de la Whitney Thore din „My Big Fat Fabulous Life” Pentru senzația de dans pe YouTube Whitney Thore, a fost nevoie de ani buni pentru a-i accepta corpul. Acum, prin noul său reality show de pe TLC, vedeta video răspândește mesajul iubirii de sine și al acceptării.

De Rachel Swalin 13 ianuarie 2015 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet Poșta e-mail iphone Trimite mesaj text Tipărire Poți să-ți amintești că l-ai uitat pe Whitney Thore scuturându-și lucrurile în urmă cu aproape un an, în timp ce A Fat Girl Danse pe YouTube. Cel mai popular videoclip, care arată mișcările sale nemaipomenite în filmul lui Jason Derulo, „Wiggle”, a acumulat peste 200.000 de vizualizări și a contestat stereotipul conform căruia persoanele supraponderale nu sunt active.harmoniqhealth.com

Videoclipurile ei au devenit atât de populare încât Thore, în vârstă de 30 de ani, a lansat #NoBodyShameCampaign, o mișcare care încurajează iubirea de sine și acceptarea, indiferent de dimensiunea sau sexul dvs. Acum, senzația de internet răspândește mesajul ei pe o platformă și mai mare – reality TV.

Celebritatea videoclipului va fi vedeta noului show al TLC My Big Fat Fabulous Life, care va avea loc în această seară la 22:00. Urmează viața lui Thore în Carolina de Nord și modul în care reușește să rămână pozitiv în ceea ce privește forma ei.

RELATED: 9 Moduri de a tăcea critica interioară Deși cântărește acum 380 de kilograme, Thore nu a fost întotdeauna atât de grea. De fapt, a fost o dansatoare în tinerețe și la un moment dat a cântărit 120 de kilograme, relatează People.com. Lupta ei cu creșterea în greutate a început în primul an de facultate, când a pus 100 de kilograme.

În următorii câțiva ani, a continuat să obțină alte 100. Ulterior, Thore a fost diagnosticată cu sindrom de ovar polichistic (PCOS), o afecțiune hormonală care afectează aproximativ 5 milioane de femei din Statele Unite.

Femeile cu PCOS produc niveluri mai mari decât normalul de androgeni, sau așa-numiții hormoni „masculi”, care pot aduce simptome precum acneea, părul facial excesiv și creșterea în greutate. (PCOS poate duce, de asemenea, la perioade pierdute sau neregulate, dificultăți de a rămâne însărcinată și chisturi ovariene cu nume.) Creșterea inițială a greutății inițiale a Thore de 100 de kilograme este probabil pe partea superioară a ceea ce femeile cu PCOS tind să câștige, spune Mary Rosser, MD, profesor asistent de obstetrică și ginecologie la Montefiore Medical Center din New York. Și pentru majoritatea femeilor, câștigarea multă greutate într-un timp scurt nu este la fel de comună. „Creșterea în greutate este de obicei treptată la aceste femei”, Dr.

Spune Rosser. Chiar și Thore recunoaște că creșterea în greutate nu s-a datorat exclusiv PCOS. „Acum am câștigat 200 de kilograme așa că cu siguranță îmi asum responsabilitatea personală.

Asta nu este totul din cauza unei afecțiuni medicale “, a declarat Thore pentru The Today Show anul trecut. Dar cu siguranță m-am simțit atât de rușinat odată ce am început să iau în greutate, încât am fost prea jenat să mă duc chiar la medic.” Dacă credeți că ați pus pentru o greutate prea mare, este important să-ți faci timp pentru a-l verifica. RELATATE: 12 obiceiuri mai proaste pentru sănătatea ta mintală Din păcate, a învăța să accepți corpul cu care te naști poate fi o problemă pentru femei, indiferent de mărimea lor.

Chiar și în zilele cele mai subțiri ale lui Thore, nu s-a simțit bine cu corpul ei, ceea ce a determinat-o să dezvolte o tulburare alimentară la adolescență. Ieri, în ziua de azi, ea a spus: „Am avut probleme de imagine corporală pentru totdeauna. Nu este ceva care este doar pentru femeile grase.

Aceasta afectează toate femeile. „Revenind la dansul cu videoclipurile ei YouTube a fost o modalitate pentru Thore de a dovedi că nu trebuia să fie definită de mărimea ei. Și deși Thore își îmbrățișează trupul, nu este suficient de naivă pentru a crede că dimensiunea ei nu-i va afecta sănătatea în drum – așa că nu fiți surprinși dacă o găsiți muncind să dea câteva kilograme în emisiune.

În ziua de astăzi, Thore a spus că vrea să încerce să slăbească 100 de kilograme. Ea a adăugat: „Dorind să slăbești ceva și să-ți iubești corpul nu sunt excluse reciproc.

Ele se pot întâmpla în același timp. “RELATATE: 22 de modalități de a deveni fericit acum” Întreaga mea valoare de sine nu depinde de faptul că sunt gras sau nu “, a spus Thore astăzi.„ Vreau doar să fiu în formă și sănătoasă și fericit. “Pare un sfat pe care ar fi cu toții să-l urmărim. Mama lui Taylor Swift a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală: Iată ce știm până acum, Andrea Swift a fost diagnosticat pentru prima dată cu cancer în 2015.

De Maggie O’Neill 21 ianuarie 2020 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet Mail Email iphone Trimite mesaj text Print Taylor Swift doar a dezvăluit că mama ei a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală – în timp ce a fost tratată și pentru cancer. Într-un nou interviu cu Variety, Taylor, de 30 de ani, a deschis despre mama ei, starea lui Andrea Swift.

În timpul interviului, Taylor a dezvăluit că cancerul lui Andrea a revenit pentru a doua oară, în timp ce vedeta pop filma noul ei documentar Taylor Swift: Miss Americana, care urmează să fie lansat pe Netflix pe 31 ianuarie. Dar nu a fost totul: Taylor a mers pentru a spune că, în timp ce a suferit chimioterapie pentru a trata cancerul care a revenit, medicii mamei sale au găsit, de asemenea, o tumoră la creier. “Trecea prin chimio și acesta este un lucru destul de greu pentru o persoană să treacă”, a spus Taylor. “În timp ce traversa un tratament, au găsit o tumoră cerebrală”, a continuat ea.

Potrivit lui Taylor, învățarea tumorii cerebrale a mamei sale a fost o experiență necunoscută pentru ea și familia ei – în ciuda faptului că a trecut prin mai multe diagnostice de cancer în trecut (într-un interviu din martie Elle, Taylor a dezvăluit că atât mama cât și tatăl ei au fost diagnosticați cu cancer înainte ). “Simptomele prin care trece o persoană când are o tumoare cerebrală nu este nimic asemănător cu ceea ce am trecut până acum cu cancerul ei”, a spus Taylor. „Așa că a fost un moment foarte greu pentru noi ca familie.” RELATAT: Taylor Swift tocmai a dezvăluit că a avut chirurgie LASIK – Iată ce intră cu adevărat în procedură Diagnosticul tumorii cerebrale a Andreei a dus și la decizia lui Taylor de a-și tăia turneul pentru noul său album, Lover, pe scurt – în primul rând, astfel încât să poată petrece cât mai mult timp posibil. cu familia ei, pe varietate. „Adică, nu știm ce se va întâmpla. Nu știm ce tratament vom alege, a spus Taylor.

Mergând mai puțin „a fost decizia de a lua la vremea respectivă, în acest moment, pentru ceea ce se întâmplă.” Nu există prea multe informații disponibile cu privire la diagnosticul de cancer anterior (sau actual) al lui Andrea, dar, în opinia de azi, a fost diagnosticată cu cancer – mai târziu, Potrivit cancerului de sân – în 2015. La vremea respectivă, Taylor a deschis diagnosticul printr-o postare Tumblr. „De obicei, când mi se întâmplă lucrurile, le procesez și apoi scriu muzică despre cum mă simt și îl auzi mult mai târziu.

Acest lucru este familia mea și am crezut că ar trebui să știți despre asta acum, “a scris ea în postarea de acum ștersă de Tumblr. Cancerul mamei sale a fost descoperit după ce Taylor a cerut să facă un control pentru Crăciun.

În mod clar, asta a arătat cât de apropiați sunt Taylor și Andrea, dar Taylor a explicat natura relației lor puțin mai amănunțit în noul ei interviu Variety: „Toată lumea își iubește mama; toată lumea are o mamă importantă. Dar pentru mine, ea este cu adevărat forța călăuzitoare.

Aproape fiecare decizie pe care o iau, vorbesc mai întâi cu ea despre asta, “a spus ea. Așa a fost o afacere foarte mare să vorbesc vreodată despre boala ei. Pentru a primi poveștile noastre de top în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la Healthy Living buletin informativ Tendința de tatuaj ars virale este periculos – Iată de ce am întrebat dermatologii pentru fapte. De Samantha Lauriello 10 iunie 2019 Reclamă Salvare Pin Elipsă FB Mai multe Tweet Email Email iphone Trimite mesaje text Tipărire din când în când apare o tendință virală care reprezintă o amenințare majoră pentru sănătate. (Țineți minte când oamenii mâncau Poduri de maree?) Acest nou stil de internet nu este diferit.

Tatuajele cu arsuri solare sunt cele mai recente lovituri virale pe care nu trebuie să le încercați niciodată. Serios, niciodată. Pentru a obține un tatuaj ars de soare, oamenii își pun stencils pe piele și apoi se îndreaptă spre a sta la soare fără niciun fel de protecție solară.

Când îndepărtați stencilul, veți avea un design în formă de ars de soare pe piele – ca un tatuaj temporar. Pentru a vă face o idee mai bună despre ce vorbim, consultați fotografia de mai jos a unui bărbat care i-a ars logo-ul Batman pe piept.

RELATATE: 15 Cele mai mari greșeli de protecție solară Alți bătuți de soare fac invers și folosesc un stencil pentru a ascunde o anumită piele de soare în timp ce arde zona înconjurătoare. RELATATE: Acestea sunt cele mai bune protecții solare pentru fața ta, potrivit dermatologilor Sigur pare a fi o distracție inofensivă de vară.

Dar, indiferent de cum îl învârti, tatuajele arsului de soare sunt extrem de periculoase și te pot pune în pericol grav de cancer de piele. “Pentru ca stencilul sau tatuajul să fie aparent, ar trebui să deteriorați țesutul înconjurător suficient încât să se bronzeze puternic sau să ardă”, Rachel Nazarian, medic, dermatolog cu sediul în New York și Fellow of the American Academy of Dermatologie (FAAD), spune Health. „Atât bronzarea și arderea pielii sunt în detrimentul sănătății tale; acestea sunt semne că pielea primește radiații ultraviolete cu potențial de mutare, ceea ce crește riscul de a dezvolta cancer de piele și accelerează îmbătrânirea pielii, adică mai multe riduri, pete solare și pierdere. de colagen, care provoacă pielea înfiorătoare “, continuă ea. Sănătatea a vorbit, de asemenea, cu Debra Jaliman, medic, dermatolog și profesor asistent clinic de dermatologie la Icahn School of Medicine din Spitalul Mount Sinai din New York, care a avut o administrare similară. „Menținerea fără scop a zonei fără protecție solară va face rău ADN-ului din celulele pielii dvs.”, Dr.

Spune Jaliman. „Nu numai că veți provoca îmbătrânirea prematură a pielii, dar vă veți pune în pericol și pentru cancerul de piele.” Așa că ascultați acești dermatologi și săriți moftul tatuajului ars. În schimb, arată-ți pielii multă dragoste purtând o protecție solară în fiecare zi, fără excepții.

Pentru a vă asigura că sunteți protejați în mod corespunzător, aplicați protecție solară cu aproximativ 30 de minute înainte de a fi la soare și încremeniți-l pe acele pete ale corpului mai puțin evidente, cum ar fi buzele, picioarele, pleoapele și barășii. De asemenea, trebuie să purtați cel puțin SPF 15 și să reaplicați la fiecare 80 de minute.

RELATATE: 7 factori de risc de cancer de piele (pe lângă ultima arsură solară) Ce este arsura? Cum să încetezi să te simți copleșit la locul de muncă Intensitatea culturii de lucru de astăzi se poate simți zdrobitoare – motiv pentru care este esențial să îți protejezi sănătatea mentală.

Aici sunt motivele pentru care cu toții ne simțim atât de copleșiți, plus ceea ce puteți face pentru a găsi mai mult calm. De Ginny Graves 10 octombrie 2019 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet Mail Email iphone Trimite mesaj text Tipărire Când Helena Plater-Z Yberk, 43 de ani, din Berkeley, California, a fost angajată în funcția de director general al unei startup-uri de asistență medicală în 2014, ea a fost încântată. „A fost treaba mea de vis”, spune ea. „Chiar dacă orele au fost brutale – am lucrat până la 1 sau 2 a.m. în fiecare săptămână și am avut întâlniri periodice la 10 p.m. – volumul de muncă nebun m-a făcut să mă simt invigorat și important.” Pentru un timp.

După aproximativ doi ani de muncă, a dezvoltat insomnie cronică. Apoi au apărut durerile de cap bătaie. În cele din urmă, emoția pe care a simțit-o de a merge la serviciu a fost înlocuită cu teamă.

カテゴリーblog